BouwcentraleNederland kan u adviseren bij het kiezen van de juiste voeg voor uw woning. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 WAAROM ZIJN VOEGEN ZO BELANGRIJK?
Voegwerk heeft een enorme impact op de duurzaamheid van het metselwerk. De voegmortel dekt lekken in het metselwerk af, waardoor de lucht- en waterdichtheid van de woning verbetert. Dit impliceert dat de eigenschappen van de voegmortel afgestemd moeten zijn op de functies die het metselwerk moet vervullen. De mechanische sterkte (bestandheid tegen schokken, zettingen), fysische bestandheid (weerstand tegen temperatuurschommelingen, vorst/ dooiwisselingen) en chemische weerstand van de voegmortel moeten dus overeenstemmen met die van het metselwerk.
Een reden te meer om de nodige aandacht te schenken aan de samenstelling van de voegmortel. Want hoewel het voegen een eenvoudige techniek lijkt te zijn, wordt er toch nog regelmatig schade vastgesteld. Die schade is meer dan eens te wijten aan een slechte samenstelling of aanbrenging van de voegmortel.
2WAT VOOR PRIJZEN HANTEREN JULLIE?
Onze prijzen zijn marktconform en worden bepaald door een projectmanager die de offerte opmaakt. Bij ons krijgt u echter een schat aan ervaring, kennis en passie voor vakmanschap er gratis bij. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!
3WANNEER HEBBEN JULLIE TIJD?
Omdat wij één van de wat langer bestaande en grotere bedrijven zijn uit de branche houden wij rekening met de toenemende vraag en hebben hierop geïnvesteerd in nieuw goed opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij uw klus op korte termijn inplannen (voor grootzakelijke opdrachten kunt u echter beter contact opnemen).
4WAT ZIJN JULLIE ALGEMENE VOORWAARDEN?
Onze algemene voorwaarden kunt u HIER vinden.