Het zink- en loodwerk van het dak laten herstellen, vakkundig beoordelen of opnieuw aan laten brengen?

VEEL GESTELDE VRAGEN

1WANNEER KIES IK VOOR LOOD OF ZINK?
Zinken dakplaten zijn een populaire keuze voor metalen dakbedekking met staande naad. Voordelen van zink zijn onder meer corrosiebestendigheid, weinig onderhoud en installatiegemak. Zink is ideaal voor metalen dak- en gevelbekledingsinstallaties. Het gebruik van lood is ver in de geschiedenis ontstaan toen de Romeinen het gebruikten om waterleidingen te maken, vanwege de weerstand tegen corrosie en het gemak om ermee te werken. Lood wordt ook regelmatig gebruikt in meer bescheiden commerciële en huishoudelijke dakbedekkingen – van hele dakbedekkingen, veranda’s, torentjes en borstweringen tot moderne valleien en goten. Lood is een van de meest effectief gerecyclede materialen ter wereld en tegenwoordig wordt er meer lood geproduceerd door recycling dan door mijnbouw. Hoewel de installatie van lood op het eerste gezicht iets duurder lijkt, is door de lange levensduur de prijskwaliteitsverhouding uitstekend Met specialistische kennis en de modernste apparatuur is ons team van dakdekkers experts in het plaatsen van lood en zinken dakbedekking. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.
2WAT VOOR PRIJZEN HANTEREN JULLIE?
Onze prijzen zijn marktconform en worden bepaald door een projectmanager die de offerte opmaakt. Bij ons krijgt u echter een schat aan ervaring, kennis en passie voor vakmanschap er gratis bij. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!
3WANNEER HEBBEN JULLIE TIJD?
Omdat wij één van de wat langer bestaande en grotere bedrijven zijn uit de branche houden wij rekening met de toenemende vraag en hebben hierop geïnvesteerd in nieuw goed opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij uw klus op korte termijn inplannen (voor grootzakelijke opdrachten kunt u echter beter contact opnemen).
4WAT ZIJN JULLIE ALGEMENE VOORWAARDEN?
Onze algemene voorwaarden kunt u HIER vinden.